Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Különleges niche weboldal készítés bónusz ajánlatom neked
Különleges niche weboldal készítés bónusz ajánlatom neked

Különleges niche weboldal készítés bónusz ajánlatom neked

Niche weboldal készítés bónusz azoknak, akik szeretnének egy online jövedelmező vállalkozást létrehozni a semmiből.

Építs jövedelmező vállalkozást a semmiből.

Nincs szükség tapasztalatra. Nincs szükség informatikai ismeretekre. A Wealthy Affiliate-nél azt a megközelítést alkalmazzuk, hogy bárki létrehozhat egy nagyszerű, sikeres és hosszú távú üzletet a semmiből.

Hogy sikeres és hosszútávú üzleted legyen, ezért különleges niche weboldal készítés bónusz ajánlatom van számodra.

Nem fogsz pénzt keresni mindaddig, amíg el nem indítod a saját profitáló weboldal projektedet, tanulásodat és az affiliate marketinget.

Akár egy nagy cég, egy közepe-s és kisvállalkozó, szabadúszó, de egy magánember is lehetsz, szükséged van komoly eszközökre, hogy online érvényesülni tudj az online marketinges világban.

Akár csak most kezded, vagy már komoly céged van és van tapasztalatod, vagy már rendkívül sikeres marketingszakember vagy, a Wealthy Affiliate Platformját Neked fejlesztették!

Hagyd le versenytársaidat profi eszközökkel, képzésekkel, marketing stratégiával

Mert nem elég csak egy Facebook fiók,  sima weboldal, hanem egy átgondolt marketing stratégiával, keresőoptimalizálással, képzéssel, keresőoptimalizálással (SEO) profitáló niche (piaci rés) weboldallá kell konvertálnod online megjelenésedet, hogy beférj abba az óriási versenybe, ami zajlik éppen a kibertérben. Aki megtalálja ezt a pici rést, ahol versenytársait lehagyva első lesz a keresőkben, online megjelenésben óriási előnyben van és 2.8 milliárd potenciális vásárló várja, hogy Tőled vásároljanak!

2,8 milliárd online vásárló van jelenleg. Építs jövedelmező vállalkozásokat a semmiből, hogy megtalálják termékedet, szolgáltatásodat!

2,8 milliárd online vásárló van jelenleg. Építs jövedelmező vállalkozásokat a semmiből, hogy megtalálják termékedet, szolgáltatásodat!
2,8 milliárd online vásárló van jelenleg. Építs jövedelmező vállalkozásokat a semmiből, hogy megtalálják termékedet, szolgáltatásodat!

Profi eszközök, képzések, marketing stratégia ingyen?

Igen! Használd ki, teszteld Te is az ingyenes az online megjelenésedhez szükséges eszközöket, később a prémium, prémium+ Wealthy Affiliate eszközeit és képzéseket és az általam felkínált affiliate niche kurzus magyar nyelvű ingyenes és prémium képzéseimet is!

Mi az elképzelésed a sikerről? Mit szeretnél vállalkozásoddal, cégeddel eléri?

10 dollárt profitálni naponta? 100 dollárt? Vagy 1000 dollárt profitálni naponta? Többet? Túl szép, hogy igaz legyen?

Tele van az Internet az azonnal gazdagodás lehetőségével, ahol ígérnek neked mindent és munka és tanulás nélkül meggazdagodsz vagy cégedet fellendítheted pár kattintással. Ami túl szépen hangzik, azt soha sem szabad elhinned! Ezért Én sem kecsegtetlek, és kérlek lépj ki a rózsaszín buborék felhőből és maradj a realitás talaján.

Kizárólag befektetett munkával, tanulással és pénzzel lehet pénzt keresni online, otthonról!

Az általam leírt pénzkereseti összegek mindegyike teljes mértékben elérhető profi angol és magyarnyelvű oktatással, weboldalakkal és a sikeres emberek közösségének segítségével, az Én mentorálásommal, amelyet teljes mértékben ki tudsz majd használni saját termékeiddel és szolgáltatásaiddal vagy, ha nincs még terméked, szolgáltatásod, akkor másokét értékesítve (affiliate rendszerben) profitálj Te is otthonodból.

Három út lehetséges, hogy pénzt keress online!

 1. meglévő vállalkozásod termékével és szolgáltatásával. Legyél kis-közép vagy multi (mindháromnál ugyan arra az eszközökre és folyamatra van szükség, hogy eladj! Több profitra van szükséged.
 2. van ötleted, kevés pénzed, de nem tudod, hogy merre haladj tovább. Van már weboldalad is, de csak “döcög”. Vagy egyáltalán nincs weboldalad,  online eszközeid, elég tudásod, hogy profitálni tudj azzal, amivel szeretnél foglalkozni. Végre profitálni is szeretnél!
 3. teljesen nulláról, mert nincs weboldalad, nincs pénzed, sem céged, sem vállalkozásod, sem terméked/szolgáltatásod, de mégis szükséged van eszközökre, képzésre, hogy megtanuld, hogyan keress pénzt otthonodból. Szeretnél pénzt keresni!

 

Mindhárom esetben tenned kell érte. Magától senki sem lesz sikeres és gazdag sem!

 

Az affiliate marketing tanulásod, munkád alatt fogod elérni céljaidat. Kezd el az ingyenes starter fiókkal. Teszteld és próbáld ki! Nem zsákbamacska és nem kell fizetned egy fillért sem, hogy kipróbáld.  Nézd meg, hogy mi az-az affiliate marketing? Ha még nem tudsz sokat róla, itt olvashatod el az egyik cikkemben.

Készíts Te is egy (vagy többet) profitáló niche weboldalt, akár ingyenes vagy prémium eszközökkel, felhasználva a magyar nyelvű képzéseimmel, amit bónuszként adok Neked, ha csatlakozol a Wealthy Affiliate Platformhoz rajtam keresztül.

Miket is kapsz Tőlem azért, mert Te is szeretnél pénzt keresni? Érdekes ügye? Biztos hallottad már tőlem, hogy,

Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Építs jövedelmező vállalkozást a semmiből a bonuszaim segítségével, vagy meglévő vállalkozásodat újítsd meg.

Mindezt teljesen ingyen is elkezdheted, kipróbálhatod, tesztelheted, belenézhetsz, tanulhatsz úgy, hogy egy fillért sem fizetsz! Azoknak ez nagy segítség, akiknek nincs induló tőkéjük egy online vállalkozáshoz. Természetesen itt is érvényesül az a szabály, ha ingyenes eszközökkel, képzéssel indítod el online vállalkozásodat, akkor a profitod is jóval kevesebb lesz. De legalább lesz.

Ha tovább olvasod, akkor megláthatod, hogyan lehet ingyenesen és prémium havi előfizetéssel online üzletet építeni, hogy pénzt keress otthonodból. Mindkét lehetőség adott, de egyértelmű, hogy van, aki 1.000 dollárt akar keresni naponta, de  vannak, akik még a napi 100 dollárt is csodának hiszik, pedig nagyon is lehetséges, csak “sajnos a rosszhírem az” itt is dolgoznod, tanulnod kell érte. Csak nem mindegy, hogy itt nem lesznek főnökeid 😉

12 BONUSZ, amit NEKED adok, ha elfogadod.

1. bónuszom: ingyenes aldomain nevet és 5 GB tárhelyet niche weboldal készítés projektedhez a Wealthy Affiliate Platformpn keresztül, egy kezdő weboldal és tárhelycsomag (29 dollárt fizetnél érte havonta!)

Az emberek millió dolláros vállalkozásokat működtetnek ezen a platformon. Most és örökké támogathatjuk vállalkozásodat.

Fordítsd szenvedélyedet virágzó vállalkozássá, ami egy gyönyörű weboldallal kezdődik!

A sikeres WordPress tárhely-platform, hogy elérd céljaidat!
A sikeres WordPress tárhely-platform, hogy elérd céljaidat!

weboldalad felépítéséhez regisztrálj bátran rajtam keresztül és kapsz egy ingyenes domain nevet, 5 GB tárhelyet, amihez + eszközöket is kapsz, hogy jövedelmező weboldalad legyen, saját vagy mások termékének, szolgáltatásainak értékesítésével úgy, hogy senkire nem kell rátukmálnod semmit! Ezt kifejezetten kérem is. Hiszen az affiliate marketing más stratégiára épül. Pont ezért kezd bele naponta minimum ezer ember a világon. Teszteld és nézz bele. Nem zsákbamacska! Nem kell hozzá hitelkártya. Valóban ingyenes! Valódi eszközök, valódi képzések! Soha nem kell fizetned, ha nem akarod!

Például Neked a terméked vagy szolgáltatásod egy kozmetikai szalon, vagy étterem, vagy egy játékbolt. Akkor egyszerűen választ ki (ha még nem foglalt) a domain nevedet. pl. “ritakozmetika”, “siofokietterem”, “huncutjatekbolt”. Csak írd be lentebb a mezőbe a domain nevedet és klikk a “Build it Now” gombra  és kezd el építeni azonnal profitáló weboldaladat. Ha még nem foglaltak a domain nevek, akkor így fog kinézni az ingyenes domain neved:

ritakozmetika.siterubix.com
siofokietterem.siterubix.com
huncutjatekbolt.siterubix.com

Fordítsd szenvedélyedet virágzó vállalkozássá, ami egy gyönyörű weboldallal kezdődik!
Fordítsd szenvedélyedet virágzó vállalkozássá, ami egy gyönyörű weboldallal kezdődik!

Fordítsd szenvedélyedet virágzó vállalkozássá, ami egy gyönyörű weboldallal kezdődik! Csak írd be a domain nevét és máris kezdheted pár kattintással felépíteni gyönyörű weboldaladat!

Készen állsz? Kezd el most, és készíts INGYENES WordPress weboldalt a SiteRubix tárhely platformunkon. Már csak 60 másodpercre vagy egy ÉLŐ niche weboldalad legyen! Kezeld weboldaladat és vegyél részt egy olyan folyamatban, ahol  csodálatos online megjelenést tudsz felépíteni Magadnak!

2. bónuszom: Ingyenes Tréningek (4 óriási tréning )

1.tréning: Online Entrepreneur Certification (Az online vállalkozói bizonyítvány) tréning első nagy kurzusát, 10 leckével angolul és magyarul is, ha hozzám csatlakozol: Az első nagy kurzus címe “Első lépések online üzletedhez” (Pont most frissítem a magyar nyelvű képzéseket, hogy mindig a legújabb trendeket tanuld. Türelmedet kérem, mert óriási munka). Az angol azonnal elérhető, amint regisztráltál hozzám.

Az online vállalkozói bizonyítvány tréning: Szerezz egy üzleti vállalkozást kurzus. Angol és magyar nyelvű 10 leckéje
Az online vállalkozói bizonyítvány tréning: Szerezz egy üzleti vállalkozást kurzus. Angol és magyar nyelvű 10 leckéje

2.tréning: Affiliate Bootcamp (Affiliate kiképzés) tréning első nagy kurzusának “Szerezz egy üzleti vállalkozást” című kurzusa, 10 leckéje angolul és magyarul is ingyenes, ha rajtam keresztül csatlakoztál (Folyamatosan készül a magyar nyelvű képzés. Türelmedet kérem). Az angol azonnal elérhető, amint regisztráltál rajtam keresztül a Wealthy Affiliate Platformhoz.

Affiliate kiképzés) tréning első nagy kurzusának "Szerezz egy üzleti vállalkozást" című kurzusa, 10 leckéje angolul és magyarul
Affiliate kiképzés) tréning első nagy kurzusának “Szerezz egy üzleti vállalkozást” című kurzusa, 10 leckéje angolul és magyarul

 

3.4. Bónuszom

a WordPress Niche Weboldal Készítés-SEO  tréning első és második óriási részét, az-az a Niche- és kulcsszó kutatás 2 kurzus sorozatát: hogyan szerezz vevőket és célközönséget úgy, hogy Google első helyére kerülsz és a Niche kutatás és Piackutatás-Szerezz vevőket és célközönséget és a Kulcsszó kutatás-Google első helyre kerülés titka kurzusok összes leckéje magyar nyelven. Ez csak magyar nyelven elérhető azoknak, akik rajtam keresztül csatlakoztak a Wealthy Affiliate Platformhoz. (Folyamatosan készül a magyar nyelvű képzés. Türelmedet kérem)

 

Niche kutatás és Piackutatás-Szerezz vevőket és célközönséget
3. tréning: Niche kutatás és Piackutatás-Szerezz vevőket és célközönséget és a 4. tréning: A kulcsszó kutatás-Google első helyre kerülés titka

Tehát, mivel rajtam keresztül regisztráltál és csatlakoztál az angol nyelvű Wealthy Affiliate Platformhoz az ingyenes starter csomaggal, kapsz azonnal 2 óriási tréning 10-10 angol nyelvű leckéket, hogy az online vállalkozásodat elindítsd teljesen ingyen. 1. tréning: Online Entrepreneur Certification- 2. tréning: Affiliate Bootcamp és folyamatosan készülő magyar nyelvű leckéket is!

Ne aggódj, ha nem tudsz angolul, mert bónuszként magyar nyelven is megkapod tőlem (olvastad korábban) ezt a 10-10 leckét a két nagyszerű tréningen belül. 1. Tréning: Online Vállalkozói Bizonyítvány első  10 leckéjével és a 2. Tréning: Affiliate Kiképzés első 10 leckéjével. (Folyamatosan készülnek a magyar nyelvű képzések. Türelmedet kérem!)

 

5. bónuszom: WordPress Niche weboldal készítés és SEO tréning

Mivel rajtam keresztül regisztráltál az ingyenes starter csomaggal, ezért kapsz egy teljes tréninget, az-az a magyar nyelvű WordPress Niche weboldal készítés és SEO képzést is. 8 kurzusának sok-sok leckéjével. Ez nagyon hasonló az Az online vállalkozói bizonyítvány tréninghez, amint fentebb olvashattál, csak ez inkább a niche weboldal készítést és a keresőoptimalizálást oktatja általánosan (egyszerűbben) azoknak, akik weboldalt szeretnének építeni, amire rátalálnak a keresőkben.

WordPress Niche weboldal készítés és SEO
WordPress Niche weboldal készítés és SEO tréning 8 kurzusa és rengeteg leckéje

És ez a legjobb megoldás, amit bónuszként adok Neked, nem hagyhatod ki szerintem! 😲

 

6. bónuszom: a korábbi kurzusok folytatása magasabb szinteken, 4+6 kurzus, 100 leckéjével magyar nyelven folyamatosan készül és angol nyelven azonnal megkapod!

Online Entrepreneur Certification Az online vállalkozói bizonyítvány  maradék (4 kurzus 40 leckéje) és  Affiliate Bootcamp Affiliate kiképzés (6 kurzus 60 leckéje) tréningek további angol nyelvű  kurzusai és leckéi azonnal elérhetőek, ha úgy döntesz, hogy folytatnád tovább az OEC és AB tréningeket , hogy profitáló weboldalad legyen és 100%-al több profitod és mások termékével jutalékod szerezz , akkor válaszd a prémium havi előfizetést a Wealthy Affiliate Platformján és sok-sok profi eszközt is kapsz hozzá. Ha havi előfizetéses fiókkal csatlakozol hozzám vagy fel upgradelsz az ingyenes starter csomagról, akkor ráadásként az az OEC és AB tréningek további leckéit is megkapod tőlem magyar nyelven. Tudod, az Online Vállalkozói Bizonyítvány és az Affiliate Kiképzés tréningek maradék kurzusainak összes leckéit magyar nyelven (4-6 kurzus, 100 leckéje). Ne hagyd ki ez a lehetőséget!

Ha a prémium csomag havi előfizetést választottál, akkor angol nyelven kapod meg a az OEC és AB tréningeket azonnal! Persze ez is egy nagyszerű tárhely, eszközkészlet és egy komplett platform, amivel globális üzletet építhetsz magadnak! Ha magyar nyelven is szeretnéd a plusz képzéseket megkapni (4+6 kurzus, 100 leckéjével), akkor

legyél prémium tagja legalább 2 hónapig rajtam keresztül csatlakozva (vagy az ingyenes starter csomagoddal upgrade-elve.

😲 Ja, hogy az első havi előfizetés csak 19 dollár? Ezt is bónuszként ajánlom fel számodra.😲

 

Ha komolyan szeretnéd végezni az affiliate marketinget és otthonodban pénzt keresni és rajtam keresztül csatlakoztál a Wealthy Affiliate Platformhoz. Elkötelezettségre, kemény és rendszeres munkára lesz szükség, hogy Te is végre pénzt keress otthonodból!

 

De Nézd csak meg mit kapsz a prémium csomagodért itt? (videóban részletesebben is beszélek róla. Hamarosan feltöltve magyar nyelven)

Hogyan keress pénzt otthonról -hogyan lehetek én is gazdag?
>>> Hogyan keress pénzt otthonról -hogyan lehetsz Te is gazdag? Klikk a képre <<<

 

7. bónuszom: személyes támogatás Tőlem

Ha csatlakozol a prémium csomaghoz, vagy fel upgradel-tél az ingyenes starter csomagról, személyes és magánjellegű hozzáférést fogsz kapni hozzám! Ez a havi előfizetésnél jár neked, ha már 2 hónapja tagja vagy a WA-nak. Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged kampányaiddal kapcsolatban, ott leszek. Írj bátran!

Személyes támogatás tőlem, ha hozzám csatlakozol
Személyes támogatás tőlem, ha hozzám csatlakozol

8. bónuszom: logó tervezés

logó tervezés ingyen

Elkészítem Neked a weboldal logódat és tanácsot adok a további kreatív ötleted megvalósításához. Kizárólag azoknak, akik már legalább 2 hónapja prémium tagsággal rendelkeznek a WA -ban, persze hozzám csatlakozva.

9. bónuszom: niche kutatás

Niche kutatás ingyen
Niche kutatás ingyen

Kizárólag azoknak, akik 2 hónapja prémium előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban.  Persze hozzám csatlakozva. Neked mi a jelenlegi vagy a majdani piaci résed? Ne bajlódj a Niche kutatással (habár profi képzést kapsz hozzá)! De, ha mégsem megy Neked a kutatás, megkeresem számodra legmegfelelőbb profitáló piaci rést, amivel versenytársaidat lehagyod. Felmérem versenytársasaidat, hogy előnnyel indulj!

10. bónuszom: egyéni digitális marketing képzés online-élőben

Egyéni digitális marketing képzés [élő közvetítés]
Egyéni digitális marketing képzés [élő közvetítés]
Ha még mindig nem elég a képzés és plusz online “élő” képzésre van szükséged webkonferencián keresztül, akkor egyéni digitális marketing képzésben is részesülhetsz. Kizárólag azoknak, akik 2 havi prémium előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban. Persze hozzám csatlakozva.

egyéni digitális marketing képzésben is részesülhetsz. Kizárólag azoknak, akik 2 havi prémium előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban. Persze hozzám csatlakozva.
Egyéni digitális marketing képzésben Zoom-on keresztül. Kizárólag azoknak, akik 2 havi prémium előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban. Persze hozzám csatlakozva.

Csak így kerülhetsz első helyre a keresőkben!

11. bónusz. Ezt nagyon korlátozott számban tudom adni, de jelenleg nem lehet csatlakozni a csoportos fiókomhoz. (többen kapnak hozzáférést és így megosztjuk az 1 fiókot. De már túl nagy a jelenlegi csoport )

Ha mégis szükséged van rá és komolyan veszed az angol nyelvű cikkírást, akkor ellenőrizd le angol nyelvű merész, világos, hibátlan helyesírással és nyelvtani helyességgel írt tartalmadat a Wealthy Affiliate cikkíró és publikáló opciójával, amit szintén megkapsz.

Az angol nyelvű írásod is tükrözi vállalkozását

 • kritikus nyelvtan és helyesírás-ellenőrzés
 • tömörség
 • olvashatóság
 • szókincs-fejlesztési javaslatok
 • műfaj-specifikus írási stílus ellenőrzése
 • Plágiumdetektor, amely több mint 16 milliárd weboldalt ellenőriz, hogy egyedi legyen a cikked! Ne feledd, ez az egyik tökéletes keresőoptimalizálás (SEO) feltétele! Csak így kerülhetsz első helyre a keresőkben!

 

12. bónusz: Tanuld meg angol nyelvtudás és angol írástudás nélkül egyedi, plágium mentes, nyelvtanilag és helyesírásilag helyes cikkek írását kereső optimalizálva (SEO)!

Tanuld meg angol nyelvtudás és angol írástudás nélkül egyedi, plágium mentes, nyelvtanilag és helyesírásilag helyes cikkek írását
Tanuld meg angol nyelvtudás és angol írástudás nélkül egyedi, plágium mentes, nyelvtanilag és helyesírásilag helyes cikkek írását

A magyar nyelvű képzést kizárólag azoknak nyitott, akik már legalább 4 hónapja prémium előfizetéssel rendelkeznek a WA -ban hozzám csatlakozva. Megtanítalak a mesterséges intelligencia felhasználásával, hogy egyéni (egyedi, az-az nem létezik sehol az Interneten) tartalmat írj ugyanolyan minőségű, mint az-az ember, aki perfekt angolos. Ne fizess angol nyelvű cikkírónak súlyos ezreket az Upwork-on ,Fiverr-en és hasonló szabadúszó vállalkozók weboldalán! Ezt a képzést itt találod . Figyelem: a cikkíró szoftver havi előfizetése nincs benne. Ezt neked kell fizetned. Én csak a képzést adom hozzá ingyen +.  A Forge 3.0 cikkírót javaslom. Nagyon “üt” 🙂

A legrelevánsabb és a témához leginkább kapcsolódó tartalmat szeretnél készíteni Article Forge-al angol és még sok más nyelven is úgy, hogy nem ismered ezeket a nyelveket, akkor hozz létre ennek segítségével kívánt blog cikkeidet, weboldal tartalmaidat, hogy első legyél a keresők oldalán. Itt tudsz megszerezni ezt a nagyszerű eszközt., amihez ne feledd, a magyar nyelvű képzést ingyen kapod Tőlem, ha rajtam keresztül csatlakoztál a Wealthy Affiliate-hez.

Hogyan Lehet igényelni a Különleges Bónuszaimat?

 • Csatlakozz rajtam keresztül az ingyenes start csomaggal. Valóban ingyenes. Az is marad, ameddig csak akarod. Teszteld, használd, kukkants bele bátran, aztán döntsd el, hogyan haladsz tovább. A választás a Tied! Próbáld ki ingyen. Ingyenes angol és magyar nyelvű képzések. Ha többet szeretnél tanulni és folyamatos bevételi lehetőséget szeretnél otthonodból, akkor előfizethetsz a prémium csomagra is.
 • Építsd fel az ingyenes opciókkal a profitáló niche weboldaladat. Ha még több profitot szeretnél, akkor upgradelj fel a  havi prémium csomagra, hogy megkapd a maradék angol és folyamatosan készülő magyar nyelvű képzéseimet hozzá! Csak most 49 dollár
 • ami a legjobb, ha 1 éves prémium előfizetést választasz (sajnos ez csak évente lehetséges pár napig, a szokásos Black Friday-kor, hiszen az 1 éves előfizetéssel fele annyiba kerül, mintha havonta fizetnéd. 49 dollár helyet csak 27 dollár havonta. Ezt figyelned kell, mert egy évben csak egyszer lehetséges és itt is fel tudsz iratkozni, ha már van ingyenes start csomagod( az 1 éves) előfizetésre, ha spórolni szeretnél.

Ha úgy döntesz, hogy PREMIUM taggá válsz a Wealthy Affiliate Programban, amikor létrehozod fiókodat a Wealthy Affiliate Programban, személyesen kapcsolatba lépek Veled a profilodban. “Beköszönök” hozzád angol nyelven is és néhány további információt kapsz a Wealthy Affiliate-ről, arról, hogyan tudsz tőlem segítséget kapni, és hogyan kell igényelned a bónuszokat. Csak kérdezz bátran és írj.

Bízz bennem, ez néhány félelmetes nagyon jó “cucc” lesz, hiszen 15 éves online marketing szakmai tapasztalattal és 10 éves kreatív média szakértelmemmel, tudok adni neked jó pár szakmai tanácsot 😁!

Keress pénzt otthonodból, hiszen csak Te rád van szükség hozzá

minden megkapsz, amire szükség van egy vállalkozás létrehozásához és online szintű növekedéséhez. Az oktatás, az eszközök, a támogatás, a szakértői hálózat, a weboldal és a közösség, amihez tartozni fogsz. Az egyetlen hiányzó darab Te vagy és némi erőfeszítés.

Profilod kitöltése
fiókodban beállítod pár perc alatt a profilodat

Próbáld ki ingyen, nincs kockázat és nincs szükség bankkártya csatlakozásra. Azt akarom, hogy ígérd meg Nekem, ha csatlakozol a fiókodban beállítod pár perc alatt a profilodat. Ez egyszerű, mert lépésről-lépésre vezetünk téged.

 

 • képed feltöltése
 • rövid leírás magadról
 • indulj el az ingyenes képzéseken
 • készíts egy célt magadnak, hány embernek szeretnéd megmutatni ezt az üzletet?

Csatlakozz a Wealthy Affiliate programhoz, ami valóban 0 forint. Klikk ide most!

Teszteld, próbáld ki INGYEN! Nem zsákbamacska!

Ha szeretnél kérdezni, személyes véleményedet vagy tapasztalataidat megosztani, vagy bármilyen kérdésed van, hozzászólásokban a blogomban, szociális médiákon vagy kapcsolatok oldalon megteheted, mert szeretném hallani a visszajelzésedet!

Nagy Péter
Affiliate Marketing Szakértő
AffiliatenNicheBlog.hu

Figyelem: sajnos az 1 éves előfizetés a Wealthy Affiliate Platformon-hoz évente egyszer lehetséges (Black Friday most November 27. től 30-ig! van/volt, amit még meghosszabbítottak 2 nappal, az-az 2-ig tart (ott) ) keretein belül. Amivel szintén megspórolsz csomagtól függően 30-60 ezer forintot. Ha csatlakoztál az ingyenes tart csomaggal, itt meg tudod nézni, hogy fel tudsz-e upgrdelni az 1 éves előfizetésre, ami fele annyiba kerülne havonta.

Ne feledd. Ez nem játék és humbug! Valódi dollárokat fogsz keresni. De ehhez időt és munkát kell befektetned otthonodból bármilyen eszközzel belépve.

Wealthy Affiliate csomag árak, amivel pénzt keresel otthonodban
Wealthy Affiliate csomag árak, amivel pénzt keresel otthonodban

Bonyolultnak látod? Vannak kérdéseid? Nem értesz valamit? Kérdezz bátran és én azonnal válaszolok a kapcsolat oldalamon!

Kérj szakértői tanácsadást Nagy Péter partnermarketing szakértőtől
Kérj szakértői tanácsadást Nagy Péter partnermarketing szakértőtől. Klikk a képre.

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!