Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Pénzkeresés otthonról: WordPress.com-WordPress.org vagy Wealthy Affiliate?

Pénzkeresés otthonról: WordPress.com-WordPress.org vagy Wealthy Affiliate? Weboldal készítés célja legtöbbször az, hogy valamilyen terméket értékesítsünk. De nem mindegy, hogy melyik platformot, tárhely szolgáltatót, milyen erőforrásokat használunk.

Pénzkeresés otthonról: WordPress.com-WordPress.org vagy Wealthy Affiliate?
Pénzkeresés otthonról: WordPress.com-WordPress.org vagy Wealthy Affiliate?

WordPress Niche weboldal készítés tréningem, az-az pénzkeresés otthonról

megtanítja neked, hogyan keress már meglévő, mások termékével, vagy még nem létező termékkel? A weboldalad, webhelyed alapját az a platform adja, ami helyet ad az adataidnak, információidnak és a marketing stratégiádnak. Nagyon nem mindegy, hogy ha pénzt szeretnél keresni otthonról, akkor milyen platformot alkalmazz!

A tréning 1. kurzusában, a Bevezetés a WordPress-be, pont ezt mutatja meg (hasonlítja össze számodra) a harmadik leckében, hogy a sok erőforrás közül vajon melyiket is alkalmazzam? Melyik a könnyebb, olcsóbb, jobb.

A WordPress.com vagy WordPress.org vagy Wealthy Affiliate?

Ebben a leckében megtudhatod, hogy létezik két WordPress verzió: WordPress.com és WordPress.org, de párhuzamosan összehasonlítom a Wealthy Affiliate-el is, vajon mi a különbség a három platform között, melyik platformot ajánlom, hogy használd ahhoz, hogy pénzkeresés otthonról projekted tökéletesen működjön.

Pénzkeresés otthonról, akár 30 ezer forintot eladásonként? Itt egy nagyszerű cikkem erről. Olvasd tovább itt

A legjobb módszer a pénzkeresésre az, hogy közben saját magad építed fel weboldaladat és publikálod cikkeidet. Weboldal készítés, miközben pénzt is keresel: vállalkozás indítás azonnal lehetőség elég sok van az Interneten, de nem mindegyik működik, vagy nem biztos, hogy Neked működik.

Több lehetőséged van, mint gondolnád. Az biztos, hogy meg kell dolgoznod érte, esetleg még tanulnod is kell picit. Valamennyi szabadidődet fel kell áldoznod arra, hogy megtanuld, hogyan is keress pénzt otthonodból! Aki gyorsan szeretne meggazdagodni és el is hiszi ezt, ahogyan azt sokan hirdetik, akkor nagyot fog csalódni.

Az igazi otthoni pénzkereséshez kitartó, szorgos munkára és tanulásra van szükség. Természetesen, ha felépítettet a saját kis vállalkozásodat, saját WordPress niche weboldaladat akkor idővel elérheted, hogy passzív jövedelmed legyen akkor is, amikor éppen nem dolgozol. De ehhez lépéseket kell tenned

Tudtad, hogy a  pénz nem a fán terem ? 🙂

Pénzkeresés otthonról-nem a fán terem, az tuti
Pénzkeresés otthonról-nem a fán terem, az tuti 🙂

 

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter Kreatív fejlesztő

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

WordPress weboldal készítés: Hogyan fogod használni a WordPress-t

WordPress weboldal készítés: Hogyan fogod használni a WordPress-t

A WordPress blogolási platformként indult anno és WordPress weboldal készítés lett belőle. Az évek során …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük