Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

WordPress weboldal készítés: Navigálás a WordPress hátoldalán

Elkészült a legújabb ingyenes WordPress weboldal készítés lecke “Navigálás a WordPress hátoldalán” címmel.

Kulcsfontosságú témák, amit megtanulhatsz a WordPress weboldal készítés Navigálás a WordPress hátoldalán című kurzus leckéjében

 

●  Láthatod a WordPress “hátterét” mint ellenőrző helyiséget: itt adhatsz hozzá, szerkeszthet és távolíthatsz el webhelyed tartalmát, valamint szabályozhatod a webhelyed megjelenését.

●  A WordPress Vezérlőpult áttekintést nyújt arról, hogy mi történik a webhelyeddel. Ami a  következő alapértelmezett widgeteket tartalmazza: Jelenlegi helyzet, Történések, Gyors vázlat, valamint WordPress Események és hírek. A admin eszköztár vagy rendszergazda eszköztár lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáadj új bejegyzéseket, oldalakat, médiát vagy felhasználókat, szerkeszd a profilodat és kijelentkezz.

● A admin menü vagy a rendszergazda menü lehetővé teszi a WordPress funkcióinak elérését a különböző menüpontok segítségével: Vezérlőpult, Bejegyzések, Média, Hozzászólások, Megjelenés, Bővítmények, Felhasználók, Eszközök és Beállítások.

Az ingyenes leckét itt találod a kurzus weboldalamon >>

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter Kreatív fejlesztő

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet is! Oszd meg másokkal a közösségi oldalaidon, hogy segíts Te is Nekik pénzt keresni az Interneten. Sok hasonló gondolkodású embert ismersz, akik szeretnének többet tudni, hogy milyen affiliate marketing ötletek, titkok és tippek vannak. Annak érdekében, hogy a digitális marketinged ne a szerencsén múljon (mert nincs is titok), hanem egy kitaposott úton, amin végigvezetlek , ami csaknem 15 éve dominál az online megjelenésemben. „Az információ kincs” Csodás napot kívánok Neked! Nagy Péter vagyok (többet rólam itt): Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások Szakértője

Ez is érdekes lehet számodra

WordPress weboldal készítés: Hogyan fogod használni a WordPress-t

WordPress weboldal készítés: Hogyan fogod használni a WordPress-t

A WordPress blogolási platformként indult anno és WordPress weboldal készítés lett belőle. Az évek során …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük