Egy egyszerű weboldal létrehozása

E

A WordPress honlap kialakítása nem csupán egy egyszerű weboldal létrehozása

Nem az a kérdés, hogy tudsz-e létrehozni egy weboldalt magadnak, hanem az, hogy tudsz-e profi tartalmat készíteni rá? Képes vagy-e megfelelően szervezni a tartalmakat? Megteremtheted-e a márkádat vállalkozásod számára? Ki tudsz-e emelkedni a versenytársak közül? Rá tudsz-e irányítani embereket a termékedre vagy szolgáltatásodra? Nem elégséges csupán egy Facebook oldal és néhány Insta kép.

Nem, ez nem csak egy weboldal! Ez egy WordPress szakosodott honlap

De csak akkor, ha szakosítod WordPress honlappá! Ez az, amit sokan nem tudnak megcsinálni. Vagy nem is akarnak, vagy nincs idejük rá. Nehéz betörni egy piacra. Főleg az online piacon. De ismered a mondást. Legfeljebb tehetetlen vagy vagy nagyon lusta. Ha pénzt akarsz keresni vállalkozásoddal, termékeddel, szolgáltatásoddal, vagy mások termékeivel, más lehetőséged nincs, csak

Felmenni a legfrissebb lehetőségekre és azokat kihasználni WordPress Szakosodott honlap készítés: mit jelent neked? WordPress Szakosodott honlap készítés: mit jelent neked? A digitális forradalom és az információ (ami ugyebár kincs lehet számodra) nagyot robbant és lehetetlen követni a változásokat. Neked nem is kell. Elég, ha rászánsz egy pici időt, hogy képezd magad és ennyi. Minden változik. Ha nem követed a legújabb trendet, akkor lemaradsz. Ezt biztosan állítom. Na persze azt is, ha Én megmondom Neked a Te saját piaci résed, akkor azzal biztosan, hogy pénzt fogsz keresni, ha szeretnéd! Csak picit tanulnod kell. Még annak is, aki ezer éve ezzel foglalkozik. Még nekem is.

Legyél mindig naprakész és egy lépéssel mindig előrébb Ehhez nincs más dolgod, csak megtanulni kiszűrni a sok “szemetet”, reklámokat, elterelő és drasztikusan nyomulós hirdetéseket, amit nap, mint nap kapsz (inkább ne tudd meg, honnan a fenéből tudják, hogy neked éppen most mire van szükséged és állandóan ezeket a hirdetéseket látod). Szűrni, szűrni, szűrni……és fókuszálj arra, amit szeretnél csinálni.

Tudom, hogy nincs elég időd! Tudom, hogy sok a kifogás. Tudom, hogy mindig kevés a pénzed! De vajon miért is?

Sablonokra és berögzött rendszerekre építed az offline és online életed. Változtass rajta!Lépj ki a komfortzónádból egy picit. Mindig csak picit!

A szerzőről

nicheweboldalkeszites

Megjegyzés hozzáadása